DayTrading: Czwartek 04.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lip 2013, 00:00

Wzrost
9
32%
Bez zmian
2
7%
Spadek
17
61%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:no jak bym nie patrzył to edek mi na spadki nie chce wyjsc...tak prawdę mówiąc reakcja edka na Draghiego nie jest jakaś kolosalna...jesteśmy praktycznie tu gdzie byliśmy wczoraj więc niewiele się zmieniło... ale z perspektywy wykresu tygodniowego testujemy bande wybitego trójkąta - mówcie co chcecie ale dla mnie target goldmanów (o ile taki jest rzeczywiście) jest naprawdę realny... Ja trzymam się założeń sprzed tygodnia... Jak dla mnie to dopóki nie zejdziemy na tygodniowym poniżej minimów z maja to mamy nadal trend wzrostowy i niech mi nikt kur...a nie mówi że jest inaczej... :d :d :d :564:

Ja to widzę tak i basta, a Wy róbcie co chcecie :)
jestem za, ale najpierw wyjdźmy z kanału spadkowego, a potem całe depo w L :p

rozwiązania długoterminowe są 3, dwa przedstawiam - 3 wersja Atlanticosa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 23:39 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.

smag
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: smag »

atlanticos pisze:no jak bym nie patrzył to edek mi na spadki nie chce wyjsc...tak prawdę mówiąc reakcja edka na Draghiego nie jest jakaś kolosalna...jesteśmy praktycznie tu gdzie byliśmy wczoraj więc niewiele się zmieniło... ale z perspektywy wykresu tygodniowego testujemy bande wybitego trójkąta - mówcie co chcecie ale dla mnie target goldmanów (o ile taki jest rzeczywiście) jest naprawdę realny... Ja trzymam się założeń sprzed tygodnia... Jak dla mnie to dopóki nie zejdziemy na tygodniowym poniżej minimów z maja to mamy nadal trend wzrostowy i niech mi nikt kur...a nie mówi że jest inaczej... :d :d :d :564:

Amen :564:

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

zastapmnie pisze:Żaba, popierasz teorie, ku której sam się przychylam, siedząc zresztą wyżej w elkach, więc pokrzepiony Twoją pewnością, spać będę jak dziecko, najwyżej rano zacznę obgryzać paznokcie
To jest nas trzech :) Też mam L wyżej i jedną od 1.29 :) I na pohybel miśkom :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Żaby już nie ma poszedł lulać, ale zapomniał dodać do wykresu jeden ważny element
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

co Wy z tymi eL na edka :roll:
Bemowo nie z tego poziomu to odbicie :D
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Zablokowany